Volim te poruke. volim te poruke 2019-12-14

Ljubavne SMS poruke

Volim te poruke

Moje srce je kraljevstvo ne poznajes njegove granice, a ipak si njegov kralj! Ja nisam siromah jer imam dve najvažnije stvari na svetu — srce i tebe. Negdje se radja ljubav, a negdje umire. Nepitaj me kako sam jel tu cu da te lazem, pitaj me dal te volim, volim te, to cu uvek da ti kazem. Zelela sam ti poslati nesto neopisivo lepo, simpaticno, osecajno, umiljato, vruce, erotnico i vrlo pametno, ali nazalost ne mogu da stanem na ekran! Iz drugarstva se ljubav radja. Da li znaš koliko me činiš srećnim? Tesko je voleta nekoga, ko nije tvoj! If you love someone, don't wait forever to tell them. . Cak sta vise siguran sam da je upravo uz mobilni.

Next

volim te poruke

Volim te poruke

Dosao si u moj zivot tiho, iznenada, kao Sunce u vreme snegova. . Nije mi bitno gde si ti, a gde sam ja, nije mi bitna ova daljina koja nas odvaja. . . Baci cašu visoko, past ce na tlo.

Next

Najlepše ljubavne poruke na svetu

Volim te poruke

Zbog slučajno pogrešno upaljenog prekidača, Zalevski je mogao da čuje šta se događa u avionu. Bilo gde da si, svetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata već slušaj korake sata i kad se kazaljke spoje, sa tobom su misli moje! Baci mene od sebe i umrijet cu ti ja. . Sinoc sam dobila poruku sa neba. Na bunaru zlatna casa a u casi ljubav nasa. Dok gledam zalazak sunca, cekam te.

Next

VOLIM TE

Volim te poruke

. Ti si od uvijek u mome srcu jedini prijatelj najbliži rod, Danica zvijezda svih mojih noci i svjetla tocka života mog. Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman! Volim te od prvog trena kad smo se vidjeli, jos uvijek volim te mada to boli al zasto da volim te jos godina kad si me ostavio samu. Kad procitas ovu poruku ti pomisli na mene kako mi srce steze od kad znam-sve me za tebe veze! Lako je voleti onoga koga si mrzeo, ali tesko mrzeti onoga koga si volela. Kada sam te upoznao, plašio sam se da te poljubim. .

Next

Volim te ljubavi

Volim te poruke

I da si Nebo, zvezda bih postala i da si otrov ja bih te probala i da si vazduh ja bih te videla, da tebe nema ja nebih zivela! U životu postoje trenutci kad mi nedostaješ tako jako da te poželim izvadit iz misli i zagrlit u stvarnosti. . Ocekivati poljupce, a dobivati samo tisinu i tamu. . Ako stalno mislite na nju, ili njega.

Next

Mudre izreke i citati 2019

Volim te poruke

Nekada moraš donosti pogrešne odluke, da vidiš ko će ih ispraviti. Poslat ću ti vetrom poljubac blag, da ti kaže da ima neko mome srcu drag, a ti ga udahni da zauvek ostane tu, jer ja sam sa tobom i u dobru i u zlu! Volela bih da sam droga, da me volis kao Boga, da me ubrizgas u vene i da umres ti zbog mene. Odkad tebe znam sve me za tebe veze. Dok zvezde sjaje, patka nosi jaje, dok vetar duva, patka jaje cuva; kad izleze pace voli ga jos jace. Suza ce lagano iz oka pasti, a tuga ce sve vise rasti.

Next

Ljubavne SMS Poruke od 800 do 1200

Volim te poruke

. Bilo gde da sam, sa kim god da sam, ako radim, šetam ili spavam, ja uvek mislim na tebe. Nedostaje mi tvoj osmjeh i tvoj pogled. Da ljubav svoju suzama ti moram dokazati, ja plakao bih dan i noc, ali suze svoje nikad isplakao nebi jer te volim kao bolesnik svoj posljednji dan. Cuvaj moju sliku, srce te moje moli, jer kopija te gleda a original te voli. Ti nisi ni svjestan koliko mi znacis.

Next

Mudre izreke i citati 2019

Volim te poruke

. . Prava ljubav je kad nekog volis kako ja tebe! Ti si moja želja, moj anđeo sa neba, ti si taj koji je poseban i koji me čini srećnom. S tobom pocinje svaki moj dan, tvojim poljupcima se umivam, tvojim licem gledam, tvojim srcem zivim i svi moji putevi vode k tebi srce moje jedino. . U srcu mom ima jedno mesto, koje čuvam samo za tebe, a ti dođi jer to mesto je za tebe! Voli i dalje ono sto volis, zeli i dalje ono sto zelis,misli kako mislis,a zivi onako kako volis i mislis da treba da zivis.

Next

Ljubavni stihovi i Ljubavne SMS poruke

Volim te poruke

Nije padala stvarno, nego nebo je plakalo sto je Andjela izgubilo. U svakoj svojoj suzi vidim tebe, zato placem jos vise da bih te sto duze gledala. Mogu pasti planine i stati rijeke ali ce te moje srce voljeti u vijeke. . Znas li mozda koliko jedna godina ima minuta? Da si otrov, ja bih te popio. Mnoge ćeš upoznati od kojih veruješ da te vole, ali uskoro ćep prepoznati - Ni jedna te ne voli više od mene!. Jos jedan dan bez tebe je prosao… Odlazim u tamu potpuno sam i u nadi da ces sutra ipak biti uz mene… Da ces vratiti smisao mom zivotu… Na nocnom nebu tisuce zvjezda sjaji.

Next