Trazim nudim posao. POSAO BOSNA 2020-03-11

Posao u Bosni i Hercegovini

Trazim nudim posao

Na sms poruke na mobilnom ne odgovaramo! Da se protiv vas ne vodi krivicni postupak 3. . Mogu da radim bilo kakav posao, ako nekom treba radnik za sezonski posao kao sto je berba itd. Želimo Vam uspješnu i produktivnu pretragu! Ozbiljan bračni par srednjih godina iz Ćuprije nudi pomoć starijim osobama za adekvatnu novčanu naknadu. Dobrodošli na srpski sajt za zapošljavanje. Trenutno je za Zagreb objavljeno 337 oglasa i to najviše u kategoriji Prodaja Trgovina.

Next

Nudim posao: Oglasi © Zaposlimo

Trazim nudim posao

Ako si zainteresovana za stalno angazovanje,super dnevnicu 30e-150e ,ako su ti dosadili prosecni poslovi I prosecna zarada — javi se na mail promomodelserbia gmail. Pomaganje starim osobama Nepušač sam i imam iskustva u pomaganju starim osobama, kojima je potrebno društvo, nabavka hrane i lekova, zakazivanje pregleda i vođenje kod lekara. Jednostavno da je neko kuci da ga ceka i naravno kucni poslovi. To podrazumeva: čišćenje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje veša, prostiranje veša, peglanje veša, održavanje dvorišta, košenje trave, sitne popravke. Supruga i ja, pružali bi pomoć starijim osobama kojima je potrebna pomoć u kući i radili sve poslove u vezi sa domaćinstvom.

Next

Posao u Bosni i Hercegovini

Trazim nudim posao

Godine i iskustvo nisu uslov, obuka je obezbedjena kako bi mogli posao kvalitetno da radite. Od navedenih posloprimaca, čak 9973 ima ispunjen profil. Oglasi koji sadrže u tekstu Telefon, Email ili Link neće biti aktivirani tj. Poželjno je poznavanje mehanike ali nije neophodno. Svi oglasi konkursi za posao su besplatni i ako neko u naše ime traži od Vas novac budite uvereni da se lažno predstavlja. To podrazumeva: čišćenje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje veša, prostiranje veša, peglanje veša, održavanje dvorišta, košenje trave, sitne popravke. Da ste zdravstveno sposobni da obavljate poslove ciscenja i odrzavanja 2.

Next

Posao u Bosni i Hercegovini

Trazim nudim posao

Molimo Vas ne nasedajte na prevare! Jooble je isto takav pretraživač, sa onom razlikom što se specijalizuje na pretrazi svih otvorenih poslova. Mali je dosta samostalan ide i vraca se sam iz skole, sam se kupa itd. Cena: Samo Broj i valuta! Ispuni ga i ti i povećaj si šanse za pronalaskom posla u Zagreb. Tokom pretrage skrenite pažnju da se slijeva prikazuju naši filteri. U tom slučaju kontaktirajte nekog od naših administratora. Na oglas se mozete javiti svakim radnim danom u intervalu od 09. Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Osijek, Čakovec, Varaždin, Dugo Selo, Vrbovec, Sveti Ivan Zelina, Krapina, Zabok, Gospić, Krk, Crikvenica, Delnice, Sisak, Petrinja, Glina, Popovača, Hrvatska Kostajnica Rok prijave: 30.

Next

clickandpark.com

Trazim nudim posao

Zbog dodatnih informacija i eventualnog dogovora pozovite na dati broj. Pomoć u kućnim poslovima, sitnije popravke, sređivanje dvorišta itd. Isto tako su nam potrebne devojke za slikanje I prezentaciju kozmetickih proizvoda,modeli za reklamne spotove ,snimanje spotova,slikanje po buticima,za online kataloge…. Pronađite posao i konkurišite potpuno besplatno! U pitanju je mesto selo 35km od Beograda. Jooble može da izvrši pretragu, koja obično traje satima, samo za jedan sekund! Jooble filtrira i automatski izbacuje duplikate, tako da svi slični oglasi za posao sa različitih resurasa se prikazuju kao jedan oglas.

Next

Tražim/Nudim posao

Trazim nudim posao

Na razgovoru bi dobili sve informacije i detalje o poslu, primanjima, napretku i sta je potrebno za pocetak saradnje. Supruga i ja, čuvali bi kuću i održavali okućnicu ljudima vlasnicima kuća koji su u inostranstvu. Pomoćiće Vam isključiti nepotrebne rezultate iz Vaše pretrage. Ukoliko Vam na razgovoru uslovi budu odgovarali, odmah pocinjemo sa saradnjom. Naš internet pretraživač pretražuje oglase za posao na svim portalima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini. Od 175436 korisnika na MojPosao portalu, trenutno ih 10000 traži posao u Zagreb.

Next

Tražim/Nudim posao

Trazim nudim posao

Godine kod nas nisu uslov ali je potrebno minimalno iskustvo na slicnim radnim pozicijama. Nudimo stalan posao, redovna primanja visina primanja zavisi od obima posla i vremena rada u proseku mesecno iznosi od 36000,00 do 60000,00 kao i mogucnost napredovanja. Jednostavno da je neko kuci da ga ceka i naravno kucni poslovi. Jedina besplatna baza oglasa za posao u Srbiji. Mi nemamo svoju facebook stranicu upravo da ne bi došlo do bilo kakve zabune, svi poslovi nalaze se isključivo na našem sajtu. Samo ozbiljne ponude,hvala viber,watz upp.

Next

Nudim posao: Oglasi © Zaposlimo

Trazim nudim posao

Uvodjenje i obuka u prostoru u kom bi radili je obezbedjena sa nase strane kako bi posao mogli i znali kvalitetno da uradite. Ukupno: 42 aktivnih oglasa za posao. Nudimo smestaj,ishranu i platu po dogovoru. Tačno, koristite internet pretraživače kao što su Google, Bing ili Yahoo! Šta radite ukoliko Vam je potrebno pronaći neke informacije na Internetu? Za kandidate koji se nalaze van teritorije grada Beograda a zele da rade mozemo obezbediti smestaj koji je namenjen samo za kandidate. Mali je dosta samostalan ide i vraca se sam iz skole, sam se kupa itd.

Next

TRAZIM NUDIM POSAO OGLASI JAGODINA CUPRIJA PARACIN

Trazim nudim posao

Nudimo stalan posao, redovna primanja visina primanja zavisi od obima posla i vremena rada u proseku mesecno iznosi od 27000,00 do 40000,00 kao i mogucnost napredovanja. Na razgovoru bi dobili sve informacije i detalje o poslu, primanjima, napretku i sta je potrebno za pocetak saradnje. Na oglas se mozete javiti svakim radnim danom u intervalu od 09. Uslovi da bi konkurisali kod nas su: 1. Ukoliko Vam na razgovoru uslovi budu odgovarali, odmah pocinjemo sa saradnjom.

Next

POSAO BOSNA

Trazim nudim posao

. . . . . .

Next