Odense gågade åbningstider lørdag. Åbningstider 2019-12-20

Åbningstider

Odense gågade åbningstider lørdag

Igen i år indbyder vi til hallens fredags turnering. Dog kan enkelte caféer og restauranter have åbent Fredag d. I Spion rummet Spy Room skal I undslippe med vigtige dokumenter før politiets ankomst. I Spionrummet er der plads til 2-6 spillere. Vi lægger vægt på at I skal have det sjovt og have en god oplevelse med spillet. For at deltage i finale spillet kræves 24 serier de 2 dårligste runder kan pilles fra 5 Tilmelding senest torsdagen før enten i hallen eller pr.

Next

Åbningstider

Odense gågade åbningstider lørdag

Hvis du gerne vil give en oplevelse i form af et gavekort til Escape Game Odense står vi naturligvis meget gerne til rådighed. Der er lagt op til at bruge sin kreativitet, logiske sans og kunne samarbejde. Vi nørder i specielle øl og byder altid gerne på friskbrygget økologisk kaffe. Kort fortalt, så elsker vi godt håndværk! Spillenes sværhedsgrad er tilpasset voksne - børn fra 12 år kan deltage hvis mindst to voksne spiller med i rummet. Undervejs i booking forløbet skal du acceptere vores.

Next

Odense City Åbningstider

Odense gågade åbningstider lørdag

Midt i byens centrum ligger gågaderne Kongensgade og Vestergade, som danner rammen om de fleste af byens butikker, og tilbyder det bedste inden for danske og internationale tøjmærker, skønhed, indretning og design m. Som Weber World Store har vi det fulde sortiment af kulgrill, gasgrill samt accessories og eksklusive produkter fra Webers sortiment. Escape Game Odense er en underholdningsaktivitet for familie, venner, kollegaer hvor man i hold på 2-6 personer, bliver lukket inde i et rum og I har 60 min til at komme ud af rummet ved at løse gåder, finde skjulte objekter, nøgler eller andre ting, der kan hjælpe jer med at løse spillet. Vores adresse er: Escape Game Odense Gråbrødre Plads 4, 4. I dette felt skriver du koden, der står på gavekortet.

Next

Odense City Åbningstider

Odense gågade åbningstider lørdag

Julens åbningstider 2019: Søndag d. Hvis spillets pris overstiger gavekortets værdi, skal forskellen betales ved booking. Enkelte butikker kan have andre åbningstider. Vores vigtigste spion er fundet død! Politiet er nu på vej for at afspærre lejligheden og ankommer om præcis en time. Centrum og gågaden byder på et mylder af butikker, og du kan finde næsten hvad som helst, hvad enten du søger noget nyt eller gammelt, noget billigt eller dyrt. I virusrummet er der plads til 2-4 spillere.

Next

Shopping i Odense

Odense gågade åbningstider lørdag

Dog kan enkelte caféer og restauranter have åbent Torsdag d. Derudover vil der løbende være Weber grill events i butikken. Open by Night Odense City i 2017: Fredag d. De resterende 50% overføres til finale spil d. Se hvilke butikker der holder åbent her.

Next

Escape Game Odense

Odense gågade åbningstider lørdag

Escape Game Odense er en underholdende teambuilding aktivitet for familie, venner og kollegaer. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf. Køb af gavekort foregår på den måde, at du skriver en mail til os brug gerne linket nedenfor. Tag en klub kammerat med under armen og kom ud og hyg med os i nogle timer. I rummet er der ophængt et videokamera, der har til formål at gamemasteren kan følge med i spillet og evt guide jer, hvis I brug for hjælp. Et militært forskningsprojekt er gået helt galt: En syntetisk fremstillet virus er brudt ud og truer nu med at brede sig ud over hele jordkloden, hvis den ikke stoppes.

Next

Priser & tider

Odense gågade åbningstider lørdag

Dette gøres ved at finde skjulte objekter, løse gåder, knække koder og finde hints. Desværre er forskerne bag denne virus omkommet, og I er derfor indkaldt som vores mest dristige eksperter. I Efterforskningsrummet Crime Investigation Room bliver I en del af en kriminalgåde og spillet er for 2-4 personer. Bemærk at online booking skal foretages mindst 2 dage 48 timer før den ønskede tid. Sammen skal I nu bekæmpe virusen: Det må være muligt at finde formlen for modgiften. I mailen skal du opgive gavekortets værdi - vær opmærksom på at vores spil koster noget forskelligt afhængigt af ugedag og rum. I rummet er der ophængt et videokamera, der har til formål at spillets gamemaster kan følge med i spillet og evt.

Next

Escape Game Odense

Odense gågade åbningstider lørdag

Der kan være op til 6 personer i rummet, men for at spillet fungerer optimalt, er det bedst at være 3-5 spillere i rummet så der er opgaver til alle. Vi hæver betalingen på dit kort når vi fremsender din billet. I har 60 minutter til at finde boksen og få papirerne låst ud. Vi har 2 helt forskellige og unikke rum. Hvis I ønsker en tid indenfor 2 dage kan I forhøre jer via e-mail brug knappen nedenfor - eller ved at ringe på 3011 5394 Bemærk at begge rum er lukkede i perioden 8. Citykontorets åbningstider: Mandag - torsdag 9:00-16:00 Fredag 9:00-15:00 Lørdag og søndag Lukket Ved køb af gavekort uden for kontorets normale åbningstider henvises der til køb via hjemmesiden , Superbrugsen i Vestergade, Føtex på Vesterbro og Harders Boghandel i Nørregade.

Next