Ljubavni sat značenje. Značenje sati i minuta, te poklopljenih kazaljki na satovima 2019-12-22

Ljubavni sat

Ljubavni sat značenje

Ovaj način otkrivanja ljubavne simbolike naročito je zanimljiv ženama, jer one uvek vole da otkrivaju dublje značenje svakog znaka i svake reči koja je vezana za ljubav i osećanja. Ljubavni sat za muškarce 10:10 — Bivša devojka će vam postati iskrena prijateljica. Tumačenje vremena može se odnositi I na to šta bi trebalo da uradiš. Oni nisu vezani samo za partnera, nego i za druge osobe iz okruženja. Ljubavni sat za žene 03:03 — Dobićete telefonski poziv od dečka za koga uopšte niste mislili.

Next

Ljubavni sati

Ljubavni sat značenje

Posebno ćemo obraditi ljubavna značenja za poklopljene kazaljke. Ljubavne sate možete tumačiti na različite načine i nema sumnje da će vas to jako zabaviti i opustiti. Ljubavni sat 12:12 — Zadatak: Spremite se za poljubac. Na primer, značenje preklopljenih kazaljki, tačno u podne ili u ponoć, oduvek se povezivalo sa značenjem da Vas neko voli, raširene kazaljke, u 6 ili 18 sati, povezano je sa verovanjem da neko misli na Vas… Muški ljubavni sati obično se odnose na očekivanja u ljubavnim dešavanjima po pitanju uspeha udvaranja, a ženski ljubavni sati su bogatiji značenjima jer ova tumačenja su uglavnom interesantnija devojkama. Bitno je naglasiti da poklopljene kazaljke na satu morate vidjeti slučajno.

Next

Ljubavni Sat

Ljubavni sat značenje

Advertisement Pstoje dve vrste značenja sati i minuta. Ljubavni sat za muškarce 03:03 — Ono o čemu maštate ostvariće se u toku narednog dana. Ljubavni sat za žene 20:20 — Bivši dečko će želeti da se pomirite. Ne možemo tačno značenja podeliti isključivo na ljubavne sate za muškarce i devojke, niti je sigurno koji će ljubavni sati biti najtačniji. Kada na satu ugledate dve iste cifre koje pokazuju časove i minute, najverovatnije dobijate neki signal vezan za vašu nežniju polovinu. Ljubavni sat za muškarce 18:18 — Očekuje vas zajedničko putovanje.

Next

Ljubavni sat

Ljubavni sat značenje

Druga vrsta je kada se poklope sati i minute na satu sa kazaljkama i kolokovijalno se naziva ćiza nepravilno čiza. Budite maštoviti, opustite se i uživajte u tumačenju ljubavnih sati. Ljubavni sat za žene 12:12 — Flert sa muškarcem koga srećete na putu do posla, fakulteta ili škole. Mnogi veliki mislioci i pesnici bili su opsednuti temom ljubavi. Tačni su samo ako slučajno bacimo pogled na sat, bez očekivanja da broj sati i minuta bude isti. Ljudi su još od najstarijih vremena imali potrebu da simboliku ljubavi vezuju za sve što ih okružuje.

Next

Ljubavni sat

Ljubavni sat značenje

Ljubavni sat 17:17 — Značenje: Uskoro ćete se poljubiti sa osobom koja vam se sviđa. Značenje ljubavnih sati Zadaci Ljubavni sat 00:00 — Zadatak: Izjavite ljubav osobi koja vam se sviđa. Uglavnom se značenje sati povezuje sa nekim dešavanjima na ljubavnom polju. Razmislite o svim razlozima koji su doveli vašu vezu ili brak do kraja i razmotrite i sopstvenu krivicu. Vjerovatno vam se često dogodi da vidite poklopljenje kazaljke na satu, to jest isti broj sati i minuta. Ukoliko imate sat sa kazaljkama, ljubavna značenja su slična ali se dešavaju u drugo vreme. Ukoliko čekate taj trenutak značenje sati se neće ostvariti.

Next

Značenje sati i minuta, te poklopljenih kazaljki na satovima

Ljubavni sat značenje

Kada vidimo da su se kazaljke na satu poklopile obično kažemo da neko misli na nas u tom trenutku. Tumačenja takođe razlikujemo po polovima, pa tako tumačenja nisu ista za žene i mušlarce. Ljubavni sat za muškarce 01:01 — U društvu ste jedne žene za koju ste spremni sve da uradite. Ljubavni sat 05:05 — Zadatak: Napravite rukama srce. Najčešće ljubavni sat pokazuje naljepšu poruku navečer. Ljubavni sat za žene 22:22 — Uživaćete sa partnerom u nečem novom. Ljubavni sat 22:22 — Zadatak: Igrajte uz omiljenu pesmu.

Next

Tik

Ljubavni sat značenje

Ljubavni sat 20:20 — Zadatak: Pročitajte neku ljubavnu knjigu. Ljubavni sat za žene 23:23 — Moguća ponuda koja će bitno uozbiljiti vašu vezu. Sada kada ste videli kakvo može biti značenje vremena i na koje sve načine možete tumačiti ljubavne sate, gledanje u sat će vam sigurno postati mnogo zanimljivije. U tome ima istine, ali to je samo jedno od mogućih značenja ljubavnih sati. Ljubavni sat 06:06 — Zadatak: Pohvalite nekoga ko se nalazi u vašoj blizini.

Next

Ljubavni sat

Ljubavni sat značenje

Ljubavni sat 07:07 — Zadatak: Pošaljite poljubac nekoj osobi. Postojanje bez nekog vida ovog divnog osećanja zaista ne bi imalo nikakvog smisla, te su oduvek smišljani načini predviđanja sudbine emotivnog odnosa određene osobe. Ljubavni sat za muškarce 08:08 — Srešćete se sa ženskom osobom koja vam duže vreme privlači pažnju. Ljubavni sat 14:14 — Značenje: Neka osoba ima veliku želju da vas poljubi. Ljubavni sat 03:03 — Značenje: Neka osoba vas jako puno voli. . Nikada ne biste pomislili da poklapanje kazaljki na satu može imati uticaja na vaš ljubavni život u svakom smislu, zbog toga trebate pratiti značenje sati.

Next