Lægerne på østerbro. Lægerne Robert & Bolaji Balslev 2020-01-06

Lægerne Randersgade

Lægerne på østerbro

En anden gang, vil jeg klart lytte til jeres bedømmelser. Jeg har grundet arbejde og af sted til klinikken ikke mulighed for at tage hen til klinikken, så nu er jeg i en situation, hvor jeg er løbet tør for medicin, uden mulighed for at forny recept. Enten er telefonsystemet nede, ellers er der bare generelt lukket. Du skal ringe den dag, du ønsker at komme til læge. Men når hun ikke er tilstede, bliver jeg tilset hurtigt og godt, selvom presset er stort.

Next

Lægeklinikken Østerbro

Lægerne på østerbro

Telefonservice er fuldkommen uacceptabel - Det er lykkedes mig 1 gang på 6 år at komme igennem. Jeg har været hos Lægerne Ydre Østerbro flere gange. I visse tilfælde skal du bestille tid i forvejen. Bemærk at vi har møde og frokost pause kl 12-13, hvor telefonen kun er åben for akutte henvendelser. Lægerne Ydre Østerbro og personale, gør hvad de kan for os som borgere. Åbningstider Alle konsultationer aftales i forvejen. Når man endelig kommer igennem, virker den kvindelige læge meget kompetent og har intet at udsætte på hendes arbejde, men kan på ingen måde anbefale stedet pga sekretæren - man må håbe at lægerne på et tidspunkt læser denne side, så de utallige kommentarer kommer til de rette personer på et tidspunkt.

Next

Selvbetjening

Lægerne på østerbro

Vi skriver et brev til patienten, hvor vi beder ham om at stramme op på mødetiderne. Derudover skal man finde sig i, at sygeplejersken morer sig over, at man vil vaccineres mod stivkrampe. . Stor ros til dette lægehus! Det er praktisk talt umuligt at komme igennem og bestille en tid, og derfor er det umuligt at komme til at se sin læge. Ændringer i telefontiden kan forekomme, hvis lægerne på 1. Jeg holder meget af dette sted, da jeg altid kan vide mig sikker på at få god behandling og rådgivning, uagtet om min egen læge er tilstede, når jeg har behov for det. To ud af tre læger er ganske fine, og tager det rent faktisk seriøst når man kommer, den sidste virker til at have oplevet for mange hypokonder og virker derfor pænt ligeglad.

Next

Lægerne Ydre Østerbro, København

Lægerne på østerbro

Det har altid været en fornøjelse for mig at komme ned til dem. Som patient er du tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. I denne uge har der været helt lukket i to dage, ihvertfald i følge jeres beskeder online. Du kan ikke bestille tid i laboratoriet over nettet Du kan ikke bestille tid hos uddannelseslægerne over nettet Graviditetsundersøgelser, samtaler, børneundersøgelser, attester og operationer skal fortsat bestilles per telefon. En sekretær der burde skifte branche, evt til telefondame hos taxaselskab. . Telefonisk henvendelse i telefontiden er umuligt.

Next

Selvbetjening

Lægerne på østerbro

Og det er jo ikke fordi jeg er bundet op med møder i løbet af dagen, der gør det svært at få ringet - man kan nemlig både amme og ringe i telefon. Det kan ikke være rigtigt at man i 1,5 måneder ikke kan få kontakt til sin læge! Det er godt nok en ommer. Jeg bryder mig normalt ikke om at blive væk fra en aftale uden at give besked, men eftersom deres onlinesystem stadig var nede og jeg nægtede at ringe og tale med ovennævnte person, blev jeg beklageligvis væk fra den nye tid jeg havde fået. Lægeklinikken blev ombygget og indrettet i første halvdel af 2011. Ydermere reklamerer de med at blodprøver og andre test kan aflæses på deres hejmmeside ved tilmelding. Sekretæen var altid meget uhøflig og undlod aldrig surt, at nævne at man skulle bestille tid. Efterfølgende fik jeg brev om at jeg nu ikke var dukket op 2 gange i træk til en dobbelt konsultation uden at meddele dem dette, og at jeg måtte overveje at finde anden læge næste gang da de ikke havde tid den den slags.

Next

Lægeklinikken Østerbro

Lægerne på østerbro

Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. Og hvis du kommer til lægen og det viser sig at du har andre komplikationer end det du kom med, tror jeg du vil være glad for, at lægen tog sig tid til at afklare dit problem. Ydermere, ligger klinikken markant over prisgennemsnit på kørekortsattester. Jeg har før været rigtig glad for stedet og dets læger. Tag direkte kontakt til klinikken. Vi holder sædvanligvis frokostpause mellem 12:00 og 13:00. Kender ikke de simple regler omkring overenskomstens krav om en tid indenfor 5 arbejdsdage og at det ikke behøver at være ens egen læge, der foretager 5 ugers undersøgelsen af nyfødte.

Next

Lægerne Robert & Bolaji Balslev

Lægerne på østerbro

Herefter kan egne børn tilknyttes til forældrens konto og bestillinger udføres. Vær opmærksom på grundet vores tilbud om Tid Samme Dag kan forekomme ventetid i Aftalebogen. Ring for at tale med lægen mellem kl 8. Men der spares også på telefontiden. Denne gang møder patienten op 20 minuter efter aftalt tid. På baggrund af dette beslutter vi at sige til patienten, at han må finde en anden læge. Patienten bestiller en ny ½ time hos os.

Next

Lægerne Randersgade

Lægerne på østerbro

Alt i alt - gode læger, men alt andet ved ens besøg er træls og man sidder trods alt i venteværelset en del tid! Sammenlignet med andre læger er det helt uacceptabelt, særligt når tiden og sekretæren deles mellem hele tre læger. Bemærk Forældre kan kun logge ind på vegne af børn under 15 år. Efter klage til lægerne og fremvisning af brevet blev der lovet bedring og en skriftlig henvendelse, men der blev ikke foretaget yderligere. Må tilslutte mig koret her. Lægerne Ydre Østerbro er bedømt 34 gange. Du har mulighed for at snakke med en læge mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. I øvrigt ligger de i toppen mht.

Next