Forum burek erotske price. Erotske price/Incest price 2019-12-13

~ Erotske price ~ :: clickandpark.com

Forum burek erotske price

Samo sam joj se javio i otišao u sobu. Kada je autobus stao na pauzu odleteo sam u toalet i izdrkao ga kao kao lud. Opusti se rekoh,i počeh ti masirati ramena,osjetih buđenje u preponama ,skroz ti se približih i naslonih ga na kanal od tvoje guze. Šta god bi Borko poželeo da uradi s njenim telom, ona je bila voljna da mu to i ispuni. Natapala je i podmazivala njegov klip koji je ulazio u nju, sa svojom tečnošću, a to je njenog sina uzbuđivalo i dizalo u oblake. Prišao sam joj od nazad i gurnuo ga do kraja, zaječala je. Anđelka je bila užasnuta pre samo sat vremena, ali sada se osećala oslobođenom i totalno bez ikakve krivice ili zadrške.

Next

Erotske price

Forum burek erotske price

Nasa igra kao da se razbi u paramparcad tako da se i ja i ona, zajapurenih lica, zagledasmo u njega. U tom trenutku nisam znao - zaljubljivao sam se u svaki deo nje. Ipak udovoljavam tvojoj neizrečenoj želji stavljam dlan na tvoju picu malo jače pritišćem,počinješ se uvijati,tražeći još. Bila je halapljiva i zeljna kurca, a verujem da je i nju palilo to sto pusi svom bratu. Medju sedistima nam i nije bilo bas najudobnije ali ko je vise mario za to. Ona se trze, jos vise rasiri noge, i sada smo poceli laganije da se ljubimo i grickamo.

Next

Erotske priče

Forum burek erotske price

Onako mazeci pipnula sam ga malo po futrolici i opipala je. Jedno vece otisla sam kao i uvek na trening, medjutim, bili smo samo Ivan i ja u klubu. Ivan je jednom rukom nastavio da mi stipa bradavice, a drugu zavukao u moj sorc i napipao ulaz u moju vec vlaznu pecinu. . Zuco ga je sam sebi oblizivao i onda prisao i oblizao moju picku i noge gde je god curelo i cekao da sve polize jer je curelo dugo iz mene. Ja sam poceo daj joj lizem ickicu i tako smo napravilu pozu 69. Njih dvojica su drkali kurèeve kad se ona vratila.

Next

Šareni burek

Forum burek erotske price

Setim se tipa, jedan od njih, taj Filip, momak koga sam razbio one kobne veèeri. Cini mi se da su jaja htela da mi eksplodiraju od uzbudjenja. Kada se sunca, obavezno me zamoli da joj namazem ledja, ali iskljucivo samo ledja. Poceo sam da svrsavam kao lud, stezuci zube da budem tih, a najradije bih urlao, puneci joj usta vrelom spermom koju je ona gutala ne prestajuci da pokrece svoja usta na njemu. Posegnuo je prema gore rukama za njenim sisama i masirao ih je i oblikovao rukama i počeo da nabija kurac u nju ponovo. Izvila je svoje telo kako bi ga mogla primiti što je dublje moguće.

Next

Erotske Priče na clickandpark.com

Forum burek erotske price

Pocela je da se vrpolji, I gricka usnu, prisla mi je na dohvat ruke, I cekala. Svrsavao je tako obilno da mi je napunio picku i sve curelo niz noge pokusao se otrgnuti od mene al nista. Dosao je dan kada je trebala ona prvi put sama da ide za Italiju po robu za butik. Slušam te ,puštaš vodu uzimaš spužvu ,stavljaš šampon na nju ,radiš pjenu,uzimaš moj kurac koji još stoji i počinješ ga lagano prati,trljati spužvom. Savila se malo i raširila je bedra, otvarajći tako noge širom koliko god može, perverzno i bezobrazno mu se nudeći, nudeći mu tako sjajno i vlažno meso roze boje koje je bilo širom otvoreno.

Next

~ Erotske price ~ :: clickandpark.com

Forum burek erotske price

Uđoh u kupatilo riješen da sa sebe skinem sav znoj i samoću, čuh nepoznate glasove u dnevnom boravku. Zeleo sam da je ispunim svu, celu, svaku poru na njenom telu. Vrhovima svojih prstiju je lupkala po svom nabreklom klitorisu dok je svoje vitko telo izvijala u ekstazi nadolazeće strasti… Namestila mi se u pozu s guza. Пробуди некоја животинска страст во мене. Ona iz svoje torbe izvadi par stvari i rece da se ona prva tusira.

Next

Istinite erotske price 61

Forum burek erotske price

Odletela je poslednja barijera — gaćice. Mazila me je po vratu, kosi, ramenima. Iz nas je lilo kao iz dve cesme. Oči su joj se sjajile. Dobar deo dana je protekao u frci i jurnjavi da se kupi sto vise robe.

Next

Erotske Price v2: Burek sa kitom

Forum burek erotske price

Ubrzavam cijela se treseš nudiš mi se nabijajući se na njega. Ukoliko tvoja erotska priča bude objavljena dodijeliti ćemo ti bonus kredite. Bili smo skroz mokri i prljavi. Olizala mi je kurac skroz od jaja do vrha a onda ga stavi u usta i poce da ga guta. Jedne večeri ukazala se prilika koju nisu hteli da propuste, pa maker i po cenu otkaza. Opet ga stavljaš u usta beskrajno sporo navlačeći ga svojom rukom,odgurnem te ,sad ja uzima spužvu,trljam ti njome picu i opet osjetim tvoje buđenje. Dodirivao sam njena kolena i listove, prvo kao slucajno, a onda sam skupio hrabrost i drzao ruku na njenom listu, cas leve, cas desne noge.

Next

Erotske slike

Forum burek erotske price

Dlan mi je u trenu mokar ,sve se jaču guram u tebe tvoj kanal kroz tanku trenerku osjećaš taj dodir ,ubrzavaš disanje. Stajao sam ispred vrata, kurac mi je bio tako tvrd da vise nisam mogao da izdrzim. Iz mene je curela zucina vodenkasto bela sperma. Sanja je dohvatila krpu koja se našla u blizini, obrisala je lice, nespretno je navukla beli mantil na golo telo i pohitala ka pultu za kojim je stajala sedokosa starica. Zamolio sam ga da izbrise taj deo trake i dao mu nesto para, ali on to nije uradio.

Next

Burek Forum :: Index

Forum burek erotske price

Za sve to vreme oni su je gledali i drkali kurèeve. Brko, sav maljav, sa dvadesetak kilograma viška, nabijao je na svoju alatku ženu, plave kose, malih grudi i velike zadnjice. Moram da priznam koliko sam video da je bila fino utegnuta. Na njih bi stavljao kurton i zatim oblagao nekom pomadom i zatim uporno iz dana u dan pokušavao da ih nabije u dupe. Moja Sestra Ivana, Rodjeni Baksuz, Rodjaka, Novosadska Avantura, Ana I Ja, Ivana - Strana 2 : Samo Za Tvoje Oci, Mama U Opsadi, Dama Perverznih Navika, Marina I Ana, Kako Sam Jebavao Malu Anu, Ordinacija, Gips, Rodjendan, Kuvarica, Cuvajte Se Spanaca Ili Mozda. Uvijala je svoje telo oko mene sa takvim zarom koji je u meni rasplamsao ogromnu vatru i pretio da me potpuno sagori.

Next