Erotske price sex sa zivotinjama. Jebanje zene sa psom film 2019-12-31

EROTSKE PRIČE

Erotske price sex sa zivotinjama

E, to je takav osecaj. Drzala sam zucu za kajis oko vrata i drugom rukom ga uhvatila za kurac i pocela mu ga nadrkavati polako kroz futrolu. Sedela sam sama za stolom u bifeu na faxu i prelistavala neke beleške uz kaficu. Idemo kući - rekla sam promatrajući psa kojeg je moja kći nazvala Medom. U stvari, tretirajte me kao obicnu drolju — rekoh, sto su oni sa neskrivenim zadovoljstvom prihvatili.

Next

poznanstva: Seks sa psom

Erotske price sex sa zivotinjama

Verovatno je svaki put kad je kao klinac dosao kod nas da se igra sa Bokijem zamisljao ovo sto se trenutno dogadja. Ubrzo to isto je uradio I sa drugom. Pas mi se približio na svega dva-tri metra, sjeo i uporno me promatrao. Pa kako ce tek izgledati opis dozivljaja sa atosom ili je sve fake. Stigla sam kod Vuka oko 10 i 15,malo sam zakasnila,gledala sam svuda okolo ali nisam videla Anu i Danijelu,pozvala sam Anu na mob,javila se i rekla mi je da su me cekale al me nije bilo a da im se ukazao prevoz,neki momci su stali i ponudili ih da ih odvezu do Brda. A trbao sam im pomoci u radovima na njivi. Niko od njih nije mogao da odoli mojim carima, a ja sam ih pecala kao ribice, jednostavno bacim mamac I oni sami dolaze.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

Erotske price sex sa zivotinjama

Ja sam najgori znam to! Njih dvojica prekinuše razgovor, a ja sam se pojavila iza panja glumeći kao da nisam čula ni reč njihovog razgovora. Ne mislim tu kao drogirana, već napaljena. Ta njegova silina me je tako palila da sam povremeno popuštala pritisak svojih dlanova o njegovo čelo ne bi li prodro još dublje. Uzeo sam majcu i krenuo natrag. Tada mi je jedna bliska prijateljica sugerisala da se, citiram, ubacim u promet I da mi, zahvaljujuci mom fizickom izgledu nece biti tesko da pribavim sebi muskarca kada god pozelim da me neko zadovolji. To me tako pali, da budem bespomoćna.

Next

Imala je S*KS SA PSOM i toliko je uživala da se time POHVALILA

Erotske price sex sa zivotinjama

Roko,tako se zvao pas bio je prav lepotan,sa svojom sjajnom ,negovanom dlakom i zamasne velicine. Pretpostavljao sam da stric kara strinu ali je to bilo previse za mene odlucih da se vratim u krevet. Vec je dorucak bio spremen, doruckovali smo svi zajedno i uz klopu su mi saopstili da srtic i sestre idu do obliznjeg grda u nabavku garderobe za prestojecu svadbu. Dobio sam neke vode iz pumpe i nježno oprati joj maca. Kod Sladjane sam stigla malo ranije jer sam bila znatizeljna sta cu sve da vidim. Uskoro je trebala navršiti pet godina.

Next

EROTSKE PRIČE

Erotske price sex sa zivotinjama

Strina je bila u transu trljajucu celavu pickicu. Osecaj je bio fantastican ludacki sam poceo da prodirem natezajuci joj sisetine. Momci se spremaju da nam sipaju špansku mušicu u piće. Ogrni se brzo i idemo u stalu. Ja sam od onih zena za koje,sto se tice sexa ,nema tabua , sve sto mi cini zadovoljstva ,ja koristim jer imam samo jedan zivot i treba ga ziveti po svom nahodjanju. Eh, da sam ranije punom parom koristila sve ove atribute, ko zna koliku bih kilometrazu nagurala, sto biste vi muski rekli. Skuvao sam kafu i seo za sto cekajuci strinu da mi se pridruzi.

Next

poznanstva: Seks sa psom

Erotske price sex sa zivotinjama

Opkoracila me je, zajasila, uhvatila kurac igrajuci se njim oko picke, a onda ga uvuce u nesto toplo i lepo dizuci i spustajuci guzu. Jedina dobra stavar je sto sam imao dobar prizor ispred seme dve lepe guze, Strininu i Slavicinu na sestre nisam obracao paznju. Sada nemam div kurac za picku, ali sam gotovo 8 inča i imaju veliku glavu na njega. Znaš, raspitivala sam se malo. Posle nekih 15-20 min voznje stigli smo na Kosutnjak,bilo je malo sablasno,svuda okolo je suma a usred sume kuca. Zavrtela sam guzovima i on poče jače da mi ga nabija, što je još više nabijalo moju glavu i jezik u Miličinu pičkicu.

Next

Jebanje zene sa psom film

Erotske price sex sa zivotinjama

Odmaknuh se od vrata, pomislim da je mozda to Azra, kako sam s eodmaknuo iz dnevnog boravka se takodje culi uzdasi ali muski. Sjurio mi ga je u usta do jaja. Ulaz u dnevni boravak je bio odmah pored te sobe tako d ami nije tesko bilo da provirim. Sta sad da radim ocekujeme dobro razvaljivanje za desetak dana, ali bicu spremna ovaj put za Igora. Medjutim, od svih, nekako najlepse me je lizao Jovan. Ali to je bilo gore resenje jer bih te onda najebao.

Next

erotske

Erotske price sex sa zivotinjama

Svi smo dobro primetili da joj iz očiju odjednom kurac viri. A onda je na red došao roti. Pomilovao sam ga i krenu napolje pracen sestrama koje su pogledom fiksirale ogromni kurac izlazivsi iz stale. Sad ćeš da vidiš razliku izmedju prsta i kurca. Bilo je tu I ozenjenih I momaka dosta mladjih od mene, I punijih I mrsavih, I poslovnih partnera I studenata, majstora…, ma svakakvih.

Next

Gledao sam zenu kako se jebe

Erotske price sex sa zivotinjama

Ni sama ne znam koliko sam kurca popušila ili koliko kurca me je jebalo u pičku i guzi, pa čak i istovremeno. Moj muz I Ja smo otisli kod njegovog drugara Joleta na selo u goste. Da više ne sije smrt po cesti. Odlucila sam da legnem gola i otkrivena i praviti se da spavam dok on ustane da me vidi u tangama jer spavam u dnevnom boravku. Moj brat ima nekoliko pasa, ali samo jedan od njih nije fiksna. On se približava, liže me, čisti me svu. Stigavsi do reke skinuo sam sve krpice sa sebe obzirom da nije bilo nikoga u blizini i uleteo u hladnu vodu.

Next

Imala je S*KS SA PSOM i toliko je uživala da se time POHVALILA

Erotske price sex sa zivotinjama

Budi dobar — prosapta i ode necujno kao sto je i dosla. Vau, pomislih, kakva batina a jos nije ni dignut. Priblizio se lagano i bez ijedne rjeci strasno me poljubio poljubio svoju rodzenu kcerkicu koja ima tek napunjenih 15 godina ali koja izgleda tako dobro. Bila je uzbudjena kao i ja. Uh, sad se vec ukrutio I ogroman je. Zahvaljujuci mesecini sam primetlo da iznad mene stoji profesorka i da je jednim pokretom skinula spavacicu.

Next