Bmi beregner køn. BMI beregner 2019-12-13

BMI beregner → Udregn dit BMI hurtigt og nemt (2019)

Bmi beregner køn

Ja, du bliver tyndere, det kan jeg ikke benægte. Det skyldes, at selve fedtprocenten ikke bliver målt direkte -der skal lidt mere til. Jeg føler at jeg er meget overvægtig fordi nogle gange i min klasse laver vi konkurancer om alt muligt. Jeg har et problem… Jeg synes jeg er tyk… Jeg er en pige på 13 år, jeg vejer 60,1 og er 174 cm. Vi kvinder skal faktisk have lidt fedt på kroppen, da hjernen fungerer bedst, og husker bedst, og undgår flere sygdomme, hvis man har en normal bmi… Så at stræbe efter en lavere bmi, end der anbefales, er rigtig skidt. Det er der mange der gør og jeg fatter det seriøst ikke. Spiseforstyrrelser er overvældende, skræmmende og svære at modarbejde.

Next

BMI

Bmi beregner køn

Jeg føler mig tyk altså ikke overvægtig eller noget, men buttet. Er der nogen der kan give mig et råd eller to? En beregner kan ikke se hvor meget dine knogler vejer og hvor meget dine muskler vejer. Nu vejer jeg 37,5 og er stadig i livsfarer, så jeg forstår ikke at alle jer der har en bmi på under 14,5 ikke er på hospitalet, da jeg stadig er indlagt, og kun må side i min seng eller på en stol. Så ender det ud i spiseforstyrrelser. Puha denne artikel har fået mange kommentarer. Der findes skema hvor der er indtegnet en kurve, man så aflæser på! Hun er blot 168 Høj og Vejer 36 Kg, alt alt for lidt! Det ser underligt ud og jeg forstår ikke at det er mig der skal se sådan ud? Jer piger der vil tabe jer trods i ligger under grænsen, er jo simpelthen for uvidende og dumme! Og det er ligegyldigt om de er rå, stegte, kogte, frosne — bare de ikke er syltede med en masse sukker! Og ha en fast dag om ugen hvor du må spise slik. Jeg er begyndt at have lidt anoreksi ikke overdrevet, men lidt.

Next

BMI test

Bmi beregner køn

Det er det bedste råd jeg vil kunne give dig på nu værne tidspunkt. For 2 år siden vejede jeg 37 kg. Jeg ville bare gerne fortælle jer at flere af mine veninder lytter efter det her, og går på slankekur selvom de er helt helt helt normale. Men også vægt, og hun sagde jeg var overvægtig og det har jeg husket lige siden også nu er jeg tæt på at være undervægtig men jeg følger mig overvægtig på gund af det for 2 år siden og jeg kan ik lade være med at tinge på det jeg vejer 48 og er 176 cm. Jeg læser tit om anoreksi, så jeg ved en masse omkring det, det eneste der kunne være er at jeg elsker 100 meter løb og længde spring jeg er den hurtigste på min skole og da vi havde motions dag på hele Frederiksberg kom jeg på anden pladsen ud af de bedste.

Next

BMR beregner

Bmi beregner køn

Mange mennesker bruger redskabet i forbindelse med vægttabsforløb. Men jeg synes virkelig i bør droppe de der formålsløse kommentarer! Hold gerne pause fra træningen 1-2 gange om ugen så musklerne kan få lov til at bygge sig op igen. Men så lige så stille ændrede det hele sig og nu er det som om at det er gået den helt anden vej. Inden jeg kom i behandling var jeg 149 cm, 12½ år og vejede 29 kg. Og man kunne se ribben.

Next

Fedmegrænser for børn

Bmi beregner køn

Er jeg undervægtig, middel eller tyk? Jeg er ikke fed, jeg er slank og lige som jeg skal være. Hos syge mennesker kan et utilsigtet vægttab få store konsekvenser, da det kan forlænge sygdomsforløbet og øge risikoen for infektioner. Det skal udfordre dig til det yderste men du må for guds skyld ikke holde op med at spise eller blive for fanatisk. Her var der nemlig fremgang i økonomierne, hvilket også kunne ses i voksende andele af overvægtige. Klasse 12 år , og en af min vendinder siger at hun vejer ca. At tænke sig… Jeg har haft en bmi på 48,7 og har nu en bmi på 28,5 Jeg har tabt mig over 50 kilo, og er stadig på vej nedad. Jeg ville gerne se godt ud til min konfirmation så jeg lovede mig selv at tabe mig mindst 5 kg inden min konfirmation, i maj 2015.

Next

Med BMI beregneren kan du måle dit BMI, body mass index

Bmi beregner køn

Min læge siger jeg er normal vægtig og jeg træner 2 gange fodbold om ugen plus 3 gange styrketræning og jeg syntes da også jeg spiser sundt. Så er der nogen der ude der kan give mig nogle gode råd hvad jeg kan gøre før mine ønsker kan komme i opfyldelse?? Som 13 årig tog jeg selv 3 kg på, på en måned og var ulykkelig og følte mig klam og tyk. Jeg havde det SÅ utrolig dårligt, og alt hvad jeg kunne fokusere på var mad og vægt osv. Ved godt at der står at jeg er normalvægtig men jeg føler mig altså tyk, det hjælper heller ikke ligefrem at jeg er et halvt hoved højere end alle de andre. Fortæl hinde hvordan du følger når du får den samme kommentar vær gang, fortæl hinde hvordan du syndes om dig selv. Men du ødelægger dit stofskifte, din hjerne, din indlæringsevne, din mave og tarmsystem og dit forhold til venner omkring dig.

Next

Idealvægt

Bmi beregner køn

Husk at du får store lår af at træne. Jeg har flere gange prøvet at tage til lægen og snakke om det, men alle gangene har jeg overbevidst mig selv, at det skal jeg ikke. Jeg har fx en veninde. Jeg er en pige på 13 år. Jeg er en pige på 12 år. Sundhed er godt men alt med måde.

Next

Klarlund: Det ideelle BMI ligger mellem 20 og 27

Bmi beregner køn

Og noget motion du også er vild med. Og helt ærgeligt lad værre med at test alt det her vægt og bmi ting på nettet i kan altså slet ikke regne med det, hvis i endelig vil have testet alt det her så opsøg en læge eller sygeplejeske eller noget fitness ting. Jeg håber at du og andre med samme problem læser dette og indser at i har brug for hjælp. Det handler jo ikke om vægt, søde piger! Er udemærket klar over at min selvtillid er helt i bund, men når jeg har en bmi på 18. Jeg træner rigtig meget, og elsker det:D. Jeg vil gerne sige til dig, at du ikke er overvægtig. Du kan evt kontakte din læge eller sundhedsplejerske.

Next